Fy fan för en viss pappa....

Min son Benjamin har en far som är en av de största egoister som gått på denna jord!!

Under Benjamins sju levnadsår har hans pappa varit hemma med honom tre sjukdagar. Han visste inte ens att man skulle anmäla vård av sjukt barn till Försäkringskassan.

De har varit på semester en gång tillsammans. Hans pappa har alltid tyckt det varit roligare att jobba.

Under pappaveckorna får han vara på skolan/fritids till efter stängningsdags för att hans far tycker att hans arbete är viktigare. Varje kväll får Benjamin sitta ensam kvar med en fröken och vänta medan klockan går. Och varje gång har hans far samma ursäkt, det var broöppning.... Måste gå jävligt mycket båtar där. Istället för att ringa och säga att någon kund var viktigare så han var tvungen att jobba över-

Varje måndag när Benjamin kommer hem från pappa frågar vi vad de gjort. Och svaret blir kollat på tv., Alltid. Och pappa sitter vid datorn hela tiden.

Benjamins pappa sitter och hoppas och väntar att hans nya tjej ska flytta hit från Linköping så hon kan börja hämta Benjamin på fritids. Tror väl inte hon är så sugen på att flytta till Västerås för att börja ta hand om någon annans barn. Dessutom har hon precis uppfostrat två egna.

Benjamin har dessutom en lillebror på pappas sida som han aldrig har träffat. Och kommer antagligen aldrig att få det heller. För hans pappa är osams med mamman. Så då straffar man ut barnet. Sen kan man bara säga att hon lurade på honom barnet, fast han var glad över det till en början. Så man får väl hoppas att vi aldrig blir så osams för då skiter han väl i Benjamin oxå.

Benjamins pappa tycker oxå att man  löser de mesta med mutor.. Gör du det får du leksak, hej och hå. Men han kan ju alltid försöka att köpa sin son, han blir stor och förståndig en dag.

Fan vad jag har varit dum som skaffat barn med en sådan stor jävla idiot. Men jag är så glad att Benjamin finns och för det mesta inte är det minsta lik sin far!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0